CDMS Star

Este un sistem integrat de gestiune economica si financiara destinat in principal firmelor mici si mijlocii care permite unificarea si centralizarea gestiunii marfurilor cu evidenta contabila, pentru un management coerent al acestora, impreuna sau separat in functie de necesitati si nevoile companiei.

Sub cupola programului de gestiune si contabilitate CDMS Star sunt regasite mai multe programe, sub forma de module, ce pot fi folosite separat, sau impreuna pentru a ajuta societatea in atingerea scopurilor planificate.

Si pentru a oferi manageriilor mai multa rapiditate in luarea de decizii si controla cat mai bine fluxul firmei, atat pentru programul de contabilitate, pentru cel de gestiune, cat si pentru celelalte module sunt integrate o serie de rapoarte, acestea oferind posibilitatea unei vizualizari defalcate pentru o analiza detaliata sau o privire de ansamblu asupra intregii afaceri. Sunt prezente de asemenea si o serie de raportari obligatorii catre stat cum ar fi „Declaratia 394”, „Jurnalul de vanzari”, „declaratia pentru CASS”, „declaratia pentru ITM”.

Module: